Nieuwsarchief

Winterliftweekend 2014

door op

2014 is al enige weken voorbij, toch was het dan afgelopen vrijdag eindelijk tijd voor het winterliftweekend 2014. Op vrijdagochtend vroeg vertrokken 4 koppels, uitgezwaaid door wat late sooschgangers, richting het Deense Augustenborg. Liften door Duitsland bleek voor velen weinig problemen te geven, Denemarken was echter een heel ander verhaal. Velen stranden enige uren rond de Deens-Duitse grens. Gelukkig konden 3 koppels in 1 dag de camping in het koude Augustenborg bereiken. Een stad met 1 gekkenhuis, 1 veteranenziekenhuis, 1 supermarkt en verder eigenlijk niets. Toch wisten de 6 leden plus het laatste koppel dat zaterdag de eindsstreep bereikte er een mooi weekend van te maken. Zo werd er zelf een complete kampvuurplek geklust waar tot in de vroege uurtjes werd geborreld. Maandagochtend vond iedereen het wel weer leuk geweest en werd de reis naar huis maar weer ondernomen.

Amicaal feest VGSD: 'Delft: An unexpected journey'

door op

Dinsdag 10 februari is het zo ver: Het amicale feest van de VGSD. Ook dit jaar beloofd het weer een mooi feest te worden. Zusters zullen er zeker zijn en wie weet zelfs nog wel een broeder. Zij zullen allen op reis gaan, en ja, Delft is nooit wat je verwacht. Vandaar ook het thema van het amicale feest dit jaar: 'Delft: An unexpected journey'. Vanaf 22:30 bent u allen welkom in Club Ciccionina aan de Kromstraat 24.

Heeft u al laten weten dat u komt? Doe het op facebook en tot dinsdag!

Studeren in de UB

door op

Slapende Chinezen, een man met complottheorieën die werkt aan de poster voor zijn politieke partij en met een beetje geluk een schoen of zelfs een laptop die voor je langs vliegt als je in de ring van de knortoren zit; het gebeurt allemaal in de UB. En als dat nog niet genoeg redenen zijn om hier te komen studeren is er ook nog eens een vaste groep VGSD’ers die trouw de bieb bezoeken. Wat gaat er nou boven gezellig pauze houden samen met andere VGSD’ers in de zware sleur van de tentamenweken? En wat is er fijner dan na een dag in de bieb zitten thuis te komen en te weten dat u daar niet hoeft te studeren? U weet stiekem al wel dat het beter voor u is. Dus pak uw spullen en kom naar de bieb! (U heeft dan zelfs de unieke mogelijkheid om in de reuzegezellige bieb-whatsapp te komen. Neem hiervoor contact op met mijn amice van Ekeren.)

Soosch van duizend-en-een-nacht

door op

Enkele dagen voor de aanvang van het nieuwe jaar was het tijd voor een epische themasoosch: de soosch van duizend-en-een-nacht.

De boot was warm en kleurrijk, een onuitputtelijke oase voorzag iedereen van verkoeling in de vorm van goudgele jongens en nog wat gekkigheid. Een heus vliegend tapijt bezorgde iedereen die, bijvoorbeeld door mooie gesprekken, de oase niet kon bereiken van zijn of haar portie. De snel uitgespeelde Arabische Lente(bock) zorgde voor een toename in het aantal waargenomen 'fata morgana's' en de sfeer was mysterieus mooi, mede door de grote hoeveelheid mensen die gekomen was. Het was weer een prachtige avond.

Forum op de nieuwe site

door op

Het forum is vanaf nu direct beschikbaar vanaf de nieuwe site. Alles is 1 op 1 overgezet en u kunt gewoon met uw oude forum-account inloggen. De komende tijd zal er nog meer veranderen aan de lay-out van het forum en zullen er nog andere wijzigingen worden gedaan. Het ziet er nog niet altijd even goed uit maar voor nu leek het ons goed genoeg om weer online te gaan.

Heeft u opmerkingen of heeft u bugs gevonden op het nieuwe forum? Plaats uw reactie hier: http://vgsd.nl/forum/viewtopic.php?f=2&t=1555

Pagina 11 van de 14, toont 5 resultaten van de 66