Nieuwsarchief

! Happietaria Schrijf u nu in !

door op

Medewerkers gezocht!

Zoals u allen weet komt Happietaria weer naar Delft. Van 19 november tot 19 december zullen wij samen met onze broeders een restaurant voor het goede doel runnen. Dit jaar is het goede doel Jemen. Jemen is een van de armste landen in het Midden-Oosten en tevens ontzettend droog. Water is daardoor erg schaars. Met behulp van het ZOA-project dat wij steunen kunnen de Jemenieten beter voorzien worden in hun eerste levensbehoeften. Om dit te doen is uw hulp hard nodig. Zo kunt u komende weken al helpen met het bellen van sponsoren, PR’en en klussen. In de weken dat het restaurant draait kunt u ook meehelpen in de bediening, in de keuken, achter de bar of misschien wel als gastvrouw/gastheer. Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie laat het dan weten bij amice Berg of ondergetekende of schrijf u direct in via onderstaand formulier.

EJW 2014

door op

Amicae amicique,

Heeft u ook al enkele weken slapeloze nachten, omdat u zo graag wilt weten waar het EJW dit jaar plaats zal vinden? Frustreert het u ook dat er in de chaos van de nieuwsbrief gedichtjes maar geen duidelijke aanwijzing te vinden is over de locatie? Vanaf vandaag kunt u weer fatsoenlijk aan het puzzelen met een oplosbare hint die u ook nog eens daadwerkelijk naar de eindbestemming leidt. Heel veel succes, en meldt u zich vooral ook aan wanneer u de hint heeft opgelost. dat kan hier.

Lees verder…
Met amicale groetjes namens de EJW commissie,

Programma OWee 2014!

door op

Volgende week begint de OWee alweer, de VGSD is op maandag t/m woensdag 's avonds te vinden bij GrandCafé Verderop aan Westvest 9 en op donderdag bij de Soosboot aan De Nieuwe Haven 5.

Lees verder…

Zie hier ons volledige programma: elke avond is het gezellig en hebben we verschillende activiteiten.

Kom dus vooral langs van 18 t/m 21 augustus!

Als je je nu al wilt aanmelden voor de VGSD, dat kan: klik hier!

Nieuwe website

door op

De site is na jaren werk volledig vernieuwd. Het grote moment is dan ook bijna aangebroken, het moment waarop deze online gezet wordt. Klaar om aan de eisen van de toekomst te voldoen!

Lees verder…

De rest van dit verhaal zal ik ietwat korter houden. Zo blijft de oude site inclusief het forum nog enige tijd beschikbaar onder deze link, totdat onder andere het forum ook in deze nieuwe opmaak te vinden is.

Verder is ook het gebruikerssysteem vernieuwd. Hiervoor is het nodig dat er nieuwe accounts worden aangemaakt. Dit gebeurt met uw emailadres. Een account kunt u hier aanvragen, dit omdat het aanmaaksysteem van accounts nog niet volledig klaar is.

Pagina 13 van de 14, toont 5 resultaten van de 66