Nieuwsarchief

Broeder-AZG

door op

Afgelopen donderdag was er een broeder-AZG, een avond van zang en gebed. Zoals de naam al zegt, deden we dit samen met onze broederverenigingen, de andere christelijke verenigingen in Delft. Het was tof om met zoveel mensen samen voor God te zingen. We hebben het ook nog gehad over nederigheid. Met behulp van de bijbel hebben we geprobeerd te bedenken hoe we in de praktijk nederig kunnen zijn. Al met al was het een goede avond, omdat we van Gods woord konden horen en hem konden prijzen!

Lezing 'kritiek' en themasoos

door op

Zowel het geven als ontvangen van kritiek is niet altijd even makkelijk. Onder leiding van studentenwerker Frank Duijzer​ hebben we hier afgelopen donderdagavond over gepraat en mee geoefend. Zo hopen we elkaar op te kunnen bouwen!

Na deze activiteit was het tijd voor de themasoos 'Oktoberfest' van de eerstejaars. Deze soos in Duitse sferen ontving uiteraard slechts lovende kritieken.

Plenaire bijbelstudie 1

door op

Donderdag 15 september was het weer tijd voor de eerste plenaire bijbelstudie van het jaar. Dit ter voorbereiding van het eerste kringblok dat gaat over de kern van het geloof. Ds. Oldenhuis kwam vertellen hoe we het best een geloofsgesprek kunnen voeren met elkaar. Dit bleef niet alleen bij een verhaal van zijn kant. Aan het eind werd er in groepjes uiteen gegaan om dit ook in de praktijk te brengen. Al met al was dit een mooie inleiding voor het eerste kringblok van dit jaar, zodat we met elkaar mooie geloofsgesprekken kunnen voeren op kring.

Jaaropening-AZG 2016

door op

Gisteravond zijn we het nieuwe jaar begonnen met een AZG, een Avond van Zang en Gebed. Dit was de eerste echte activiteit die helemaal geleid werd door ons nieuwe bestuur, bestuur Burema. Samen hebben we God geprezen met liederen, onder leiding van de band. Ook hebben we een mooie getuigenis gehoord over hoe God door kan werken in je leven en rust kan geven.

Bestuur Burema doet haar intrede

door op

De OWee, aXXieperiode en het novitiaat zit er op. En dat betekent dat het tijd is voor een nieuw bestuur. Een nieuwe groep leden die met een frisse blik een jaar lang de vereniging mogen leiden. Daarom werd afgelopen weekend bestuur Burema ingehamerd.

Pagina 2 van de 13, toont 5 resultaten van de 65