Nieuwsarchief

OWee donderdag

door op

Met het begin van de aXXieperiode op donderdagavond is een einde gekomen aan deze geweldige OWee. Gisteren hebben we met pijl en boog elkaar proberen overhoop te schieten bij het Archery-tag, daarna werd de BBQ aangestoken en tapte de biercommissaris traditioneel het eerste biertje van het jaar. Tijdens de borrel konden vrijwilligers zich ook wagen aan het vuurspuwen. Al met al een prachtig einde van de OWee 2016!

OWee woensdag

door op

Het is donderdag, de OWee nadert al bijna haar einde, gisteravond zorgde de VGSD-band voor een heerlijke sfeer. Tevens was er een bijbelquiz, en zijn we wezen bowl-poolen. Mocht je nog twijfelen tussen Christelijke verenigingen dan ben je van harte welkom om mee te doen aan archery tag en onze barbecue.

OWee dinsdag

door op

De OWee is nog steeds in volle gang! Zo is er gisteravond heel hard tegen elkaar aangerend in opblaasbare bubbels en is er bier op hoog niveau gedronken. Hiernaast was er ook nog tijd om gezellig te borrelen met elkaar en een hele goede tijd te hebben. Vandaag gaat het programma natuurlijk weer verder met live optredens en wordt de bijbelkennis getest in de grote GQ-test. Kom vooral langs! Je kunt ons vinden bij Grandcafé VerderOp!

OWee maandag

door op

Gisteren is de OWee begonnen en ook wij zijn volop bezig met activiteiten. Eerst op de infomarkt ons laten zien. 's Avonds volop genoten van gezelligheid en activiteiten; pictionary en auto's kratten onder het genot van een lekker biertje of iets anders. Ook vanavond zijn we te vinden bij Grandcafé VerderOp met allerlei activiteiten. Kom langs en deel in de gezelligheid!

OWee 2016 is van start gegaan!

door op

De OWee 2016 is van start gegaan! Ben jij één van de studenten die Delft komt verkennen, kom dan ook langs bij de VGSD. We hebben een week vol met toffe activiteiten gepland staan. Wij hebben er heel veel zin in!

Je kunt ons vinden bij Grandcafé Verderop. Wil je weten waar dat is of ben je benieuwd naar ons programma? Kijk op http://owee.vgsd.nl/

Pagina 3 van de 13, toont 5 resultaten van de 65