Nieuwsarchief

OWee Programma

door op

De OWee nadert met rasse schreden, de klustukaal begint bijna. Wat we allemaal gaan doen kunt u natuurlijk vinden op owee.vgsd.nl, maar bij dezen ook het programma. Hebt u er (ook) al zin in? Ja? Mooi, that's the spirit!

OWee 2015: De avond van live muziek

door op

Gisteravond een gezellige avond gehad met veel en lekkere live-muziek. Bekijk hier een sfeerimpressie:

Vandaag staat bol van gezelligheid bij De Boot waaronder boogschieten een BBQ.

Bestuur gewisseld en novitiaat afgelopen

door op

Met een grootse BBQ op De Boot is gevierd dat er een einde aan het novitiaat is gekomen. Negen novieten hebben succesvol het novitiaat doorlopen en zijn nu eerstejaars. De komende weken kunnen ze verder kennismaken met de vereniging. Over een kleine maand zullen ze(mits succesvol geballoteerd) geïnstalleerd worden als leden van de VGSD.

Op zaterdag 29 augustus is ook het bestuur van de VGSD gewisseld. Aankomend jaar zal bestuur Timmer aan het roer staan van de vereniging. Samen met hen zal de vereniging tot grote hoogte stijgen met als hoogtepunt in mei de viering van het 11e Lustrum!

Lustrum XI - Themapresentatie

door op

Nog 7 maanden en dan viert de VGSD haar 11e lustrum en da's mooi. Afgelopen donderdag werd op soosch onder het genot van een goud-gele rakker alvast het thema van Lustrum XI bekend gemaakt. Wilt u ook weten wat het geworden is?

Eerstejaarsweekend Elahuizen

door op

Op 8 oktober werden de eerstejaars van de VGSD als leden geïnstalleerd en dat moest uiteraard feestelijk gevierd worden, zoals gebruikelijk in de vorm van het eerstejaarsweekend, beter bekend als het EJW. Meer dan 50 VGSD'ers zijn die vrijdag afgereisd naar het verre Friesland om daar in het illustere plaatsje Elahuizen de gemiddelde leeftijd drastisch omlaag te halen.

Lees verder…

Om de integratie van de kersverse leden te bevorderen werd er zaterdagmiddag gezeild over de Friese meren, gezwommen in een waar zwemparadijs en is er gegolft. 's Avonds was er een levendige voorstelling van het vorige bestuur en de eerstejaars, die cabaret voorbereid hadden waar hartelijk om gelachen is. Er werd analoog gegamed en geborreld, onder het genot van goede gesprekken. Ook het nachtelijk natuurschoon is bewonderd, wat daar in het hoge noorden stukken beter mogelijk is dan in Delft, waar 's nachts de hemel oplicht door de glastuinbouw van het Westland.

's Zondags is de naburige GKv in Sneek bezocht, waar er na de dienst koffie is gedronken met de gemeente aldaar. Terug op de weekendlocatie heeft het bestuur de handen uit de mouwen gestoken en een overheerlijk diner geklust. Het weekend werd plenair afgesloten met deze maaltijd en een dankwoord aan de organiserende commissie. Conclusie: we hebben ons uitstekend vermaakt.

Pagina 6 van de 14, toont 5 resultaten van de 66