Vooravond

door op

Afgelopen donderdag organiseerde de VGSD haar jaarlijkse Vooravond. Voor deze avond, die de dag voor de Dies Natalis plaatsvindt, worden de ouders van leden uitgenodigd om naar Delft af te reizen en erachter te komen waar een VGSD’er zich nou zoal mee bezig houdt.

Na een gezellige ontvangst en de opening van de avond kwam het hele jaar nog eens voorbij. Twaalf VGSD’ers kregen de kans om hun favoriete moment van het jaar te pitchen. Er volgden verhalen over momenten als de Dies, een themasoosch, het Eerstejaarsweekend en de bekendmaking van het lustrumthema. Na twaalf enthousiaste praatjes was het aan het publiek om het moment van het jaar te kiezen.

Terwijl de stemmen geteld werden, was het tijd voor koffie en taart, waarbij heel wat afgepraat werd. Na de pauze werd duidelijk dat het Eerstejaarsweekend tot het beste moment van het jaar verkozen was. Na een lesje geschiedenis en een blik vooruit, naar het Lustrum en verder, was het tijd om te testen hoe goed onze gasten de VGSD nou kennen. Tijdens deze quiz stonden zij voor de taak om het juiste bijschrift te kiezen bij foto’s van het afgelopen jaar. De quiz bleef echter wel zonder winnaar, er was niemand die het volhield tot het eind. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel. Vooravondcommissie, bedankt voor de mooie avond!