Nieuwsarchief

Bestuurswissel

door op

Zaterdag 2 september mocht Bestuur Burema het stokje overdragen aan Bestuur Sonneveld. Op deze bestuurswissel volgde er een cabaret waar Bestuur Burema prachtige zelfgemaakte liederen kon voordragen. Die avond werd afgesloten met een barbecue en borrel, waar het Novitiaat afgesloten mocht worden.

Bestuur Burema, bedankt voor uw bijdragen aan het mooie jaar wat achter ons ligt!
Bestuur Sonneveld, heel veel succes en Gods zegen voor het komende jaar!

56e Dies Natalis

door op

Afgelopen vrijdag was onze Dies Natalis! De VGSD werd 56 jaar geleden opgericht, en dat mochten we vieren. Het was een ontzettend gave avond, met een boottocht, een lekker diner en een feest als knallende afsluiting!

Verkiezingsdebat

door op

De verkiezingsstrijd voor de opvolging van bestuur Burema is momenteel in volle gang. Deze kwam afgelopen donderdag tot een hoogtepunt tijdens het verkiezingsdebat. Onder leiding van Bestuur Timmer werden zowel het voorgestelde bestuur als de tegenbesturen onderworpen aan moeilijke testen en vragen over de vereniging. Uit de laatste peiling die deze avond werd gehouden bleek dat de meeste leden het vertrouwen willen geven aan het voorgestelde bestuur Sonneveld. Of dit daadwerkelijk zo is zal aanstaande donderdag blijken tijdens de verkiezingen.

PBS 3

door op

Omdat ons derde kringblok bijna van start gaat, was het afgelopen donderdag tijd voor een Plenaire Bijbelstudie. Op deze avond kwam Roelof Vellinga met een lezing over Leviticus dit nieuwe kringblok, met als thema ‘Heiligheid’, inleiden.

We hopen dat deze avond zal bijdragen aan een gezegend kringblok, waarin we veel mogen leren en goede gesprekken kunnen hebben!

Broederlezing

door op

Vorige week donderdag was het weer tijd om samen met onze broederverenigingen in Delft een lezing te houden. Ds. Egbert Brink kwam langs om ons te vertellen hoe we met angst moeten omgaan. Na deze lezing was er uiteraard tijd voor een borrel met onze broederverenigingen.

Pagina 1 van de 14, toont 5 resultaten van de 66